Kontumace ve prospěch týmu Fans Vajgar

08.08.2015 21:50

REPORTÁŽ:

2. zápas sezóny 2015/16 je za námi. Utkání proběhlo bohužel bez účasti jednoho z golmanů, který se na poslední chvíli nemohl dostavit. Jednalo se o golmana Dream Teamu, a zápas byl tedy kontumován ve prospěch týmu Fans Vajgar 3:0. První polovinu utkání odchytal golman Radek Houska za tým Fans Vajgar a druhou polovinu za Dream Team. Zápasu se dohromady zúčastnilo 22 hráčů včetně 1 brankáře. Tým Fans Vajgar tedy zvítězil kontumačně 3:0.

 

OHLASY:

Lukáš Čáka, kapitán Dream Teamu:
"Plná sestava, bohužel z rodinných důvodů se nedostavil Mára Mátl. Zápas byl zajímavý, Housky se zapotil a děkujeme mu za odchytání poloviny zápasu. Nevím co více k tomu dodat."

Radim Ženata, kapitán týmu Fans Vajgar:
"Druhé utkání bylo bohužel zklamáním už v šatně, neboť se oba týmy dozvěděly, že nedorazí golman Dream Teamu. Bez dvou golmanů se samozřejmě nedá normálně hrát, tak jsme položili bránu. Golman Radek Houska se vystřídal u obou týmů vždy po polovině utkání. Co se týče naší hry, nedá se to moc hodnotit. Snad jen můžu pochválit většinu týmu, která hrála až do konce, bez ohledu na to, že se nezapisují góly. Samozřejmě doufáme, že se podobná utkání bez jednoho z golmanů už nebudou opakovat."

 

SOUPISKA:

Fans Vajgar:
Houska ml. - Korbel Ja., Voves P., Vyhlídka J., Korbel Ji., Korbel To., Chyška J., Troják V., Ženata R.,
                  Hrubý J., Šenkýř O., Houska st.

Dream Team:
nedorazil Mátl M. - Čáka L., Bednář S., Štěch V., Soukup J., Malý M., Písař V., Cháb O., Vitoň P., Pighart V.,
                          Havlíček J.

 

GÓLY:

Góly se vzhledem ke kontumaci nezapočítavaly.

 

STATISTIKY:

Statistiky se vzhledem ke kontumaci nezapočítavaly.

Zpět

Vyhledávání

© 2016 | Radim Ženata | web spuštěn 12.2.2012