Jednoznačná výhra týmu Fans Vajgar

06.09.2015 11:14

REPORTÁŽ:

5. zápas sezóny 2015/16, první zářijový zápas je za námi. Zápas se hrál ve vysokém tempu, nahoru dolů a také padl divácký rekord. Fanoušci podporovali Dream Team, který ale zápas nezvládl a utkání ovládli hráči žlutomodrých barev. Do brány týmu Fans Vajgar se vrátil opět ve skvělé formě golman Radek Houska a na druhé straně se představil opět Kamil Skůpa. Zápasu se dohromady zúčastnilo 20 hráčů včetně 2 brankářů. Tým Fans Vajgar vyhrál pohledný zápas jasným výsledkem - 7:1.

 

OHLASY:

Lukáš Čáka, kapitán Dream Teamu:
"Hnali nás dopředu fanoušci, ale bohužel to nevyšlo... Dostali jsme pořádnej klepec a nevím co k tomu říct. Soupeř měl dobře postavenou obranu, bylo těžké přes ní projít. Střely na bránu a vyložené šance tam chyběli. Bohužel... Stává se a nezbývá nic jiného, než se oklepat a oplatit soupeři vysokou porážku."

Radim Ženata, kapitán týmu Fans Vajgar:
"Tak dnešní zápas hodnotím samozřejmě kladně. Musím pochválit všechny kluky - od útoku, přes obranu, až po výborného golmana. Dnes jsme měli především pevnou a klidnou obranu, která společně s výborným výkonem golmana Radka Housky dokázala zničit všechny soupeřovo pokusy. Chybělo pár stálých hráčů, ale jiní je dokázali s přehledem zastoupit. Hráli jsme aktivně, bojovali jsme, většina týmu bruslila naplno a vyloženě jsme chtěli uspět. Od toho se odvíjelo vysoké tempo hry a nespočet šancí. Díky patří také skvělým fanouškům, kteří sice fandili soupeři, ale myslím si, že to více vyhecovalo právě nás. Na střídačce i na ledě to žilo a odehráli jsme skvělý zápas. Nicméně musíme zůstat nohama na zemi, neboť další zápasy nás čekají a každý zápas je jiný. Doufám, že tento výkon dokážeme nejednou zopakovat."

 

SOUPISKA:

Fans Vajgar:
Houska ml. - Voves P., Bušta L., Pokorný M., Chyška J., Houska st., Ženata R., Hrubý J., Šenkýř O., Bušta D.

Dream Team:
Skůpa K. - Čáka L., Kaššová M., Voves M., Bednář S., Soukup J., Písař V., Havlíček J., Prinz Vá., Sivok M.

 

GÓLY:

1:0 - Houska st. (Šenkýř O.)
2:0 - Voves P. (Chyška J.)
3:0 - Ženata R. (Šenkýř O.)
3:1 - Písař V. (bez asistence)
4:1 - Chyška J. (Ženata R.)
5:1 - Bušta D. (Bušta L.)
6:1 - Hrubý J. (Bušta L.)
7:1 - Ženata R. (Chyška J.)

 

STATISTIKY:

Houska st. - IG: 1
Skůpa K. - IG: 7

Ženata R. - G: 2, A: 1 - B: 3
Chyška J. - G: 1, A: 2 - B: 3
Šenkýř O., Bušta L. - G: 0, A: 2 - B: 2
Hrubý J., Bušta D., Voves P., Houska st., Písař V. - G: 1, A: 0 - B: 1
Pokorný M., Čáka L., Bednář S., Kaššová M., Prinz Vá., Havlíček J., Soukup J., Voves M., Sivok M. - G: 0, A: 0, B: 0

Zpět

Vyhledávání

© 2016 | Radim Ženata | web spuštěn 12.2.2012