Druhá kontumace v sezóně

25.10.2015 16:34

REPORTÁŽ:

10. zápas sezóny 2015/16 je minulostí. Utkání proběhlo bohužel bez účasti jednoho z golmanů. Bez golmana se ocitl tým Fans Vajgar. Opravdu usilovné shánění golmana bohužel dopadlo špatně a tak byl zápas kontumován 3:0 pro Dream Team. První polovinu utkání odchytal golman Kamil Skůpa za svůj Dream Team a druhou polovinu za tým Fans Vajgar. V přibližně 35 minutě se dostavil na pomoc Radek Houska, který se postavil mezi tyče Dream Teamu a hra tudíš byla zajímavější. Zápasu se dohromady zúčastnilo pouze 15 hráčů včetně 1 brankáře a později i druhého - Radka Housky. Dream Team tedy zvítězil kontumačně 3:0.

 

OHLASY:

Lukáš Čáka, kapitán Dream Teamu:
"Soupeř byl v 6-ti a bez golmana. Na ledě panovalo veřejné bruslení s občasnými hokejovými kousky. Ke konci dorazil Housky který si oblékl výstroj, ale na vývoj hry to nemělo vliv. Hráči si zastříleli, zabruslili a to je asi všechno :-D"

Radim Ženata, kapitán týmu Fans Vajgar:
"Bohužel do dnešního utkání jsme šli s tím, že nemáme golmana. Na zrušení zápasu bylo pozdě, na druhou stranu jsme si stejně zahráli a řekl bych, že dost dobře. Největším zklamáním byl asi počet hráčů na obou stranách, ale při nepřítomnosti jednoho z golmanů to nakonec nebyl až takový problém. Všem, kteří se dostavili, ať už za nás, nebo za soupeře, děkuji, protože to nebylo odevzdané a hrálo se jako kdyby žádná kontumace nebyla. Díky! Díky patří také Lukášovi Čáků, který nás posílil, aby se počty vyrovnali. A úplně největší díky patří Radku Houskovi, který chytal ve Veselí nad Lužnicí, poté sedl do auta, okamžitě přicestoval do J.Hradce a postavil se mezi tyče alespoň na posledních cca. 20-25 minut. Myslím si, že všichni si toho moc vážili a za všechny hráče ti děkuji ! Hra byla hned lepší. A naopak největším zklamáním byl ,nejen pro mě, přístup Ondry Šenkýře, který když se dozvěděl, že není golman, tak raději vůbec nedorazil. Na jednu stranu pochopitelné, na druhou nikoliv... Doufám, že další zápasy budeme mít golmana a rozumný počet hráčů, se kterými budeme vyhrávat. Sezóna je dlouhá a času na otočení skóre je stále dost."

 

SOUPISKA:

Fans Vajgar:
bez golmana - Voves P., Pokorný M., Sivok M., Chyška J., Ženata R., Hrubý J., Čáka L.

Dream Team:
Skůpa K. - Bednář S., Soukup J., Malý F., Cháb O., Vitoň P., Pighart V., Havlíček J.

 

GÓLY:

Góly se vzhledem ke kontumaci nezapočítavaly.

 

STATISTIKY:

Statistiky se vzhledem ke kontumaci nezapočítavaly.

Zpět

Vyhledávání

© 2016 | Radim Ženata | web spuštěn 12.2.2012