Dream Team si připsal druhou výhru v řadě

27.09.2015 13:10

REPORTÁŽ:

7. zápas sezóny 2015/16 a zároveň poslední zářijový zápas je za námi. Zápas začal výborně tým Fans Vajgar, ovšem po úvodních minutách převzal otěže Dream Team, který celkem bez problémů zvítězil. Dream Team se představil v nejsilněší sestavě, se kterou by mohl bez problémů konkurovat v okresním přeboru. Do brány za žlutomodré barvy se postavil Radek Houska. Na druhé straně byl opět k vidění Kamil Skůpa. Zápasu se dohromady zúčastnilo 22 hráčů včetně 2 brankářů. Dream Team ustál úvodní tlak soupeře a vyhrál bez problémů - 3:5.

 

OHLASY:

Lukáš Čáka, kapitán Dream Teamu:
"Tým se sešel v úplně jiné sestavě na kterou není zvyklý. Díky bohu to ale nebyl problém a většinu zápasu jsme měli navrch. Bohužel na začátku nás Fans zaskočili 2-ma rychlými goly... Tým to díky bohu nerozhodilo. Dokázal parádně zareagovat a začali jsme otáčet vývoj zápasu. Dařili se nám přihrávky, střelba a kombinace jsme dokázali proměnit. Štěstí stálo na naší straně. Pohodovou náladu nám dodával Písi, který krásně motivoval tým. Více takových hráčů. Doufejme, že nám štěstí vydrží i do dalšího zápasu."

Radim Ženata, kapitán týmu Fans Vajgar:
"Utkání jsme začali skvěle, ale námi nastavené tempo hry nám nevydrželo a po dvou gólech jsme si mysleli, že máme vyhráno a přestali jsme bruslit. Nepoučili jsme se z chyb v minulém zápase a opakovali jsme je. Dream Team měl vynikající sestavu, se kterou bylo těžké držet tempo. My to zvládali jen začátek utkání, pak jsme polevili, soupeř toho využil a zbytek utkání měl plně pod kontrolou. Nedokázali jsme si nahrát, soupeři zbytečně darujeme puky a hlavně málo bruslíme. Když už se bojovností dostaneme před bránu soupeře, začneme to šperkovat, nahrávat si, nebo uděláme nějakou nepochopitelnou chybu. Málo střílíme, málo se tlačíme do brány soupeře. Obrana také hořela, útočníci se nevrací pomáhat. Dream Team nás dokázal několikrát dostat pod veliký tlak a my místo vyhození kotouče z pásma soupeři lidově řečeno namažeme před bránu na gól. Děkujeme Radkovi za odchytaný zápas, rozhodně to není on, kdo by si měl inkasované góly vyčítat. Dream Teamu gratulujeme k výhře."

 

SOUPISKA:

Fans Vajgar:
Houska ml. - Korbel Ja., Voves P., Louša L., Trepka P., Chyška J., Ženata R., Hrubý J., Šenkýř O., Sivok M.

Dream Team:
Skůpa K. - Voves M., Prinz Vá., Vitoň P., Čáka L., Soukup J., Havel D., Pighart V., Písař V., Písař P., Havlíček J.,
               Malý F.

 

GÓLY:

1:0 - Šenkýř O. (Chyška J.)
2:0 - Voves P. (Hrubý J.)
2:1 - Havel D. (Havlíček J.)
2:2 - Písař V. (Havlíček J.)
2:3 - Havel D. (bez asistence)
2:4 - Soukup J. (Voves M.)
2:5 - Písař V. (Prinz Vá.)
3:5 - Sivok M. (Voves P.)

 

STATISTIKY:

Houska R. - IG: 5
Skůpa K. - IG: 3

Havel D., Písař V. - G: 2, A: 0 - B: 2
Havlíček J. - G: 0, A: 2 - B: 2
Voves P. - G: 1, A: 1 - B: 2
Šenkýř O., Sivok M., Soukup J. - G: 1, A: 0 - B: 1
Chyška J., Hrubý J., Voves M., Prinz Vá. - G: 0, A: 1 - B: 1
Korbel Ja., Ženata R., Louša L., Trepka P., Písař P., Vitoň P., Pighart V., Malý F., Čáka L. - G: 0, A: 0, B: 0

Zpět

Vyhledávání

© 2016 | Radim Ženata | web spuštěn 12.2.2012